Telefonos Rendelés:
06 70 7733 682

A daganat ellenes Graviola

A modern orvostudomány még azt a gyógymódot nem találta meg, amellyel visszafordítható lenne a rákos sejtek megbetegedése, ennek ellenére kutatók szerint közel sem lehetetlen leküzdeni a halálos kórt.

Jobb egészség graviolávalA népszerű amerikai orvos, Dr. James P. Cima szerint - "Nincs olyan rákkeltő organizmus, vírus, baktérium, gombásodás, élesztő, féreg vagy bármi más, aminek esélye lenne a fennmaradásra egy egészségesen működő szervezetben."
Dr. Cima gondolatát alapul véve a rákkutatás egyik új irányvonala azon alapszik, hogy a rák elleni küzdelemben az egyik legfontosabb tényező immáron nem magának a ráknak a szétterjedsége, hanem az immunrendszer még megmaradt regeneratív képessége.

Az immunrendszer, mint a szervezet védőbástáyája ugyanis képes lehet felvenni a harcot a rákos sejtekkel szemben is:

  • Például a szervezet méregtelenítő képességének a felerősítése a ráksejtek toxintermelődésével szemben,
  • vagy a keringés javítása + az oxigénszint növelése a szervezet egészére jótékonyan hat, és lehetőséget teremt arra, hogy visszaszoríthatóvá, vagy akár leküzdhetővé válhasson a rákos fertőzés.

A rákos sejtek pusztulásakor a szervezetben toxikus anyagok halmozódnak fel. Ezeket a mérgező, további károsodásokat okozó anyagokat  el kell távolítani, ezért például egy rákos beteg gyógyulását segítheti az is, hogy az anyagcsere folyamatai megfelelően működnek, egészségesek a bél –és májfunkciói.

Sokat tehetünk immunrendszerünk egészségéért a megfelelő táplálkozással, vagy az étrend kiegészítők fogyasztásával.
A trópusi esőerdők mélyén létezik egy olyan gyógynövény amely egyszerre járul hozzá az egészségmegőrzéshez és a rákos sejtek elleni küzdelemhez!

Rák ellen graviolával

A graviola fa és termése a szúrszop számos jótékony hatást képes kifejteni a szervezet egészséges működését támogatva, mindezek mellett pedig antitumor-hatású gyógynövény.

A trópusokon őshonos gyümölcs tumorellenes tulajdonságait annak köszönheti, hogy tartalmaz „annonaceous acetogenin" nevű vegyületeket.

Az acetoginek a The Journal of Natural Products 1999-es írása szerint ígéretes tumorellenes és peszticid - ’pestis-caedere’= a ’járávny’ és a ’megöl’ latin szavakból - anyagok, kizárólagosan az Annonaceae növénycsalád tagjaiban találhatóak meg. Az acetoginek hosszú szénláncú zsírsavak származékai, biológiailag igen aktív anyagok.

Az 1970-es években kezdődő graviola-rákkutatások vizsgálatai rávilágítottak arra, hogy az acetogeninek gátolják a komplex I. mitokondriumot és NADH-oxidázt a tumorsejtek plazma membránjaiban. Továbbá három különböző kutatócsoport is vizsgálta annonaceous acetogenineket, és mindhárom csoport megállapította, hogy azok nagyon hatékonyak a tumorok komplex I. mitokondriális elektron transzport rendszerére.

Az acetogeninek közül valamennyi rendelekzik rák –és tumorellenes hatással, valamint kimutatták, hogy 10.000-szer hatékonyabbak a kemoterápiás kezelések alapját képező adriamycinnel szemben.

Az acetoganinek amellett, hogy hatékonyak, természetes eredetükből adódóan nem keltenek a kemoterápiás kezelések következményeképpen gyakran jelentkező mellékhatásokat: nem kell tartani az elgyengüléstől vagy éppen a hajhullástól. Kimondottan azokat az enzimatikus folyamatokat akadályozzák meg, amelyek a daganatos sejtek sejtmembránjaiban játszódnak le, ezért csak a mutálódott sejtekre nézve toxikusak, az egészséges sejtekre nem károsak.

Az amerikai National Cancer Institute 1997-ben a következőképpen foglalta össze az acetogeninek jelentőségét a rákkutatásban:

Az annonaceous acetogeninek viaszos anyagok, kizárólag az Annonaceae növény család különböző nemzetségeiben találhatók meg. Változatos bioaktivitást fejtenek ki, tumorellenes, immunoszupresszív, peszticides, protozoaellenes, féreghajtó és antimikrobiális hatásukat világszerte egyre nagyobb érdeklődés övezi. Képesek szelektíven gátolni a rákos sejtek növekedését és szintén gátolják az adriamycinre rezisztens tumorsejtek növekedését. Ahogy egyre több acetogenint izoláltunk, azt vettük észre, hogy többségük nagyfokú hatékonyságot mutatott különböző szilárd humán tumor sejtvonalakra... A jövő csak most kezdődik!

A graviola tumorellenes hatóanyagainak teljeskörű feltérképezése és megértése ugyan még várat magára, addig is az eredmények több mint biztatóak! Számos kutató világszerte már korábban úgy gondolta, hogy a graviolával végre valahára megtalálni a forradalmi áttörést a rákkutatásban!

FEL A TETEJÉRE
Graviola gyümölcsvelő
ÁRAK + VÁSÁRLÁS
Graviola árak és megrendelés 1 perc alatt.
Minden 5. termék után +1 ajándék.

Vélemények a Gravioláról

Stressz leküzdése
„Sajnálatos módon eléggé feszült és stresszes életet élek. Próbálok változtatni ezen, ám hogyha így folytatódik a munkahelyi és az otthoni körülményeknek (amiket most nem részleteznék) „köszönhetően” egyenes út vezet el a depresszióhoz. Ezt nem hagyhatom, hiszen már többször figyelemztettek a barátaim, de még a háziorvosom is, hogy feltétlenül változtatnom kellene a dolgaimon. A tünetek enyhítésére kipróbáltam a graviolát. Az előírt, napi 30ml mennyiséget minden nap elfogyasztom. Sokkal, de sokkal jobban érzem már magam, hála a graviola-lé kiváló stresszoldó tulajdonságának!”
Varga Tamara» Győr
Graviola Centrum © 2010 • 2022