Telefonos Rendelés:
06 70 7733 682

Beszámolók a Gravioláról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vincze Emília - Balmazújváros

„Jelenleg is szedem, és rám úgy összességében (közérzet, egészség...) nagyon jóhatással van, csak jót tudok mondani a gravioláról!”

Magyar Benedek - Budapest XVI.

„Az egyik külföldi ismerősöm mesélt a gravioláról. Korábban semmit nem hallottam róla, ezért felmentem az internetre, és alaposan utánanéztem a gyümölcsnek. Rengeteg pozitívumot találtam róla, ezért úgy döntötem kipróbálom. Pont az ősz közepén jártunk, ezért szükség volt valami immunerősítő-csodaszerre, hiszen nem akartam drága gyógyszereket kiváltani. A graviola porított kivonatát rendeltem meg, és 1 héten át fogyasztottam teába téve reggel és este. Biztos vagyok benne ,hogy erősödött az immunrendszerem, hiszen sikerült átvészelnem az ősz hátralévő részét megfázás, nátha és láz nélkül! Továbbá azt tapasztaltam, hogy sokkal több energiával indultam neki egy munkanapnak, hogyha reggel graviolát fogyasztottam. Többször tartok egy évben, különösképpen a hűvösebb hónapokban amolyan sajátos „graviola-kúrát”: Ez lényegében abból áll, hogy a port teába teszem és maximum 1,5 hétig fogyasztom naponta. Érdemes kipróbálni!”

Marie Schembri - Idaho

„Hálás vagyok Önöknek, hogy a honlapjukon rengetek információt megtalálok a gravioláról. Azt hiszem tudom már mi lesz a következő gyógynövény, amelyet megrendelek!”

„A graviola megmentette az apósom életét! Egy olyan történetet szeretnék elmesélni, amely számos rákban szenvedő betegnek reményt adhat.
Az apósom tüdejében 3 tumor diagnosztizáltak, és felfedeztek egy 4.-et amelyik átterjedt májára. A kemoterápián kívül jobb kezelést nem ismertünk. A barátaink és egyes orvos ismerőseink is tanácsolták, hogy próbáljuk ki a graviolát, amellyel kapcsolatban nagyon pozitív eredményeket értek el a rákkutatásban. Hozzátették, hogy ugyan mi veszíteni valónk lenne!? Nem is hezitáltunk, egyből megrendeltük önöktől.
Az apósom 2013 januárjának végén kezdte el fogyasztani a graviola gyümölcsvelőt, napi két pohárral. Egyet reggel és egyet a délután közepén...
...2013. június 25-én kijelentették, hogy az apósom a gyógyulás utjára lépett! Sok ima, a pozitív hozzáállás, na és persze a csodás graviola kellett hozzá!... Hihetetlen!”

Charo Baru - Brazília

„Hiszek abban, hogy a graviolával leküzdhető számos légúti -, vagy lázzal járó betegség. A nővérem Brazíliában él, én Európában. Ő tanácsolta, hogy próbáljak beszerezni graviola kivonatokat, hiszen Ők otthon ezt használják a betegségek megelőzésére és kezelésére.”

Tatár Ildikó - Kalocsa

„Graviola-levet használok a diétámhoz és higgyék el bevált!”

Molnár Petra - Újbuda

„A graviola egyike azon termékeknek, amiket akkor rendelek, amikor megfázás, nátha vagy netán influenza jelei tapasztalhatóak a családban. A graviola kiváló vírus és baktériumölő, aki kipróbálja, az tapasztalni fogja!”

Oscar-nevű felhasználó - Facebookról

„Hello Oscar vagyok és 79 éves. Emlékszek még arra, hogy 1945-ben nagyszüleim elmeséltek egy történetet az egyik kollégájukról, akinék rákot állapítottak meg. A férfi érezte magán a betegség jeleit, legyengült, kezdte elhagyni magát. Egyik napról a másikra az illető otthagyta a munkahelyét is, és elhatározta, hogy kerül amibe kerül, de meg meggyógyítja magát. Hónapokra eltűnt. Amikor visszatért, újjongva mesélte mindenkinek, hogy Peruban járt, és a dzsungel mélyén egy ősi törzs egy hatalmas almaszerű gyümölccsel kezelte a tüneteit. A nagyszüleim szerint a férfi még hosszú-hosszú évekig élt tovább. Manapság egyre többet hallani a gravioláról. Elképzelhető, hogy a történetben említett „titokzatos gyógyszer” nem volt más, mint a graviola! Kicsit utána néztem, és hát a modern tudomány szerint valóban használható lenne a gyógynövény a rák ellen. Micsoda véletlen!”

Baráth Elemér - Kecskemét

„Amióta reggelente fogyasztom a graviolát sokkal jobb hangulatom van. Kipróbáltam este is, lefekvés előtt, hiszen olvastam, hogy segít az alvászavarok megszűntetésében. Láss csodát világ, valóban jobban alszom!”

Katona István - Esztergom

Reumás ízületi gyulladás enyhítésére fogyasztok graviolát. A gyümölcsvelő kivonatot rendeltem, és kevesebb mint 1 hét rendszeres graviola fogyasztása után a duzzanat és a merevség enyhült a végtagjaimban. Ezenkívül úgy érzem, hogy sokkal energikusabb lettem, a közérzetem is javult. Köszönöm graviola!”

José Hernandez - Buenos Aires

„Sziasztok! Én már egy éve rendszeresen megrendelem a graviola gyümölcsvelőt. Egyszerűen imádom, igazi csodaszer! Minden úgy kezdődött, hogy elkaptam egy kíméletlen influenza vírust, ami szó szerint ledöntött a lábamról. Még orvoshoz sem tudtam elmenni, úgy kellett kihívni. A doktor azt javasolta, próbáljam ki a graviola gyümölcs levét, és nyugodjak meg, hamarosan jobban leszek tőle. Igaza lett! 3 nap múlva visszajött, és már egyből látta a tekintetemen, hogy kitisztult, és közölte, hogy túl vagyok a nehezén, még 1-2 nap és teljesen rendben leszek. Hozzátette azt is, hogy nyugodtan fogyasszam a graviolát az influenza-idények előtt, hiszen felerősíthetem vele az immunrendszeremet a vírusokkal és baktériumokkal szemben. Azóta így teszek!”

Lőrincz Zalán - Érd

„Amikor érzem, hogy valami problémám van az emésztéssel, nem tétlenkedek, elkezdek graviolát inni. Köszönöm, hogy Önöktől gyorsan és könnyedén meg tudom rendelni, és nem kell napokat várakozással eltöltenem – Amint megrendeltem, jóformán már érkezik is a termék! Ui.: Mindenkinek bátran ajánlom, akinek valamilyen emésztőrendszeri problémája adódik.”

Lukács Ádám - Újfehértó

„Pár hónpaja rendeltem először graviola-port. Hallottam ugyanis, hogy külsőleg is alkalmazható a bőr egészségének megőrzése érdekében. Az én bőrömön számos furunkulus jött elő. Roppant visszataszító a látvány és már-már kellemetlen fájdalommal járt. Valamit kezdenem kellett! Kipróbáltam hát a graviolát és ugyan időben telt, ám végül megszűntek a bőrfertőzések. Egészségesebb lett a bőr felszíne! Olvastam valahol, hogy tisztálkodáshoz nyugodtan egyengessünk el egy kis vízzel graviola-port a fertőzés felületén.
Az ötlet telitalálatnak bizonyult!”

Varga Tamara - Győr

„Sajnálatos módon eléggé feszült és stresszes életet élek. Próbálok változtatni ezen, ám hogyha így folytatódik a munkahelyi és az otthoni körülményeknek (amiket most nem részleteznék) „köszönhetően” egyenes út vezet el a depresszióhoz. Ezt nem hagyhatom, hiszen már többször figyelemztettek a barátaim, de még a háziorvosom is, hogy feltétlenül változtatnom kellene a dolgaimon. A tünetek enyhítésére kipróbáltam a graviolát. Az előírt, napi 30ml mennyiséget minden nap elfogyasztom. Sokkal, de sokkal jobban érzem már magam, hála a graviola-lé kiváló stresszoldó tulajdonságának!”

FEL A TETEJÉRE
Graviola gyümölcsvelő és levél őrlemény
ÁRAK + VÁSÁRLÁS
Graviola árak és megrendelés 1 perc alatt.
Minden 5. termék után +1 ajándék.

Vélemények a Gravioláról

Furunkulus
„Pár hónpaja rendeltem először graviola-port. Hallottam ugyanis, hogy külsőleg is alkalmazható a bőr egészségének megőrzése érdekében. Az én bőrömön számos furunkulus jött elő. Roppant visszataszító a látvány, és már-már kellemetlen fájdalommal járt. Valamit kezdenem kellett! Kipróbáltam hát a graviolát, és ugyan időben telt, ám végül megszűntek a bőrfertőzések. Egészségesebb lett a bőr felszíne! Olvastam valahol, hogy tisztálkodáshoz nyugodtan egyengessünk el egy kis vízzel graviola-port a fertőzés felületén. Az ötlet telitalálatnak bizonyult!”
Lukács Ádám» Újfehértó
Graviola Centrum © 2010 • 2021