Telefonos Rendelés:
06 70 7733 682

Rák ellenes kutatások a Graviolával

Rák ellen graviola

A gyógyászat és a graviola hosszú-hosszú évszázadok óta kéz a kézben járnak. A hagyományos orvoslásban, a trópusokon élő őslakosok a graviola fa minden részét felhasználták természetes gyógyszerként, különösképpen betegségek és láz ellen. A graviola antibakteriális és parazita-ellenes hatásait hamar felismerték!

Évszázadokkal korábban őseink rájöttek arra is, hogy a természetben számtalan gyógymódot találni az emberiséget súlytó betegségek ellen. Bizonyított, hogy a múltban sikerrel és eredményesen alkalmaztak számos gyógynövényt és azok kivonatait.

Manapság a modern orvostudomány érdeklődése szintén a természet felé irányul, mivel a tudomány jelen állása szerint gyógyíthatatlannak számító betegségekre próbálnak kutatók tömegei alternatív megoldásokat találni.
A halálos kór, a rák ellenszerét folyamatosan kutatják évtizedek óta. Változó eredménnyekkel ugyan, de pozitív kísérleti eredmények érhetőek el számos gyógynövény kapcsán.

A graviola sok olyan biológialiag aktív összetevőt tartalmaz, természetes bioaktív formában, amelyek felvehetik a harcot a rák ellen.
A graviola aktív összetevői közé tartoznak az alkaloidok, a muricoreacin, a munbexoin-C, a monotetrahidrofurán, az annomuricin-E, a muricapentocin, és az annonaceous acetogeninek. Utóbbi vegyületekekről számos kísérlet igazolta már, hogy 12 különböző típusú rák esetén képesek a káros sejtek elpusztítására, beleértve a mell-, petefészek-, vastagbél-, prosztata-, tüdő-, májrákot és a limfómát (nyirokrendszer daganata) is.

A graviola egyébként az 1970-es években került a rákkutatás középpontjába, ekkor ugyanis az Amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet több ezer gyógynövényt megvizsgált, és a graviola fa szúrszop nevű gyümölcsét felvette a „rákellenes-gyógynövények”listájára. A graviolával kapcsolatos érdemi kutatásokra az 1990-es évekig várni kellett. Innentől kedve azonban számos bíztató eredmény született a graviola és a rákkezelés kapcsán.

A dél-koreai Katolikus Egyetem tanulmányában kimutatták, hogy a graviola aktív hatóanyagai az adriamycinhez hasonló szelektív citotoxicitással rendelkeznek. Az adriamycin gyógyszert régóta használják mell- és vastagbélrák kezeléséhez.

Egy újabb dél-koreai tanulmányban pedig kimutatták, hogy az adriamycinnel ellentétben a graviola az egészséges sejteket nem károsítja.
A Purdue Egyetem által 1997-ben készített tanulmány szerint a klasszikus kemoterápiát számos rákos sejt túléli, mivel rezisztenciát fejlesztenek ki a vegyi anyagokkal szemben, ugyanakkor a graviola összetevői sikeresen támadták meg őket. Bő 10 évvel később, 2008-ban egy újabb Purdue-kutatás megerősítette, hogy a graviola gyümölcs levének a kivonata különösen hatékony prosztata -és hasnyálmirigyrák esetén a rákos sejtek ellen.

Dr. Jerry McLaughlin, a Purdue Egyettem vezető kutatója úgy véli, hogy a graviolában lévő aktív anyagok képesek áthatolni a rákos sejtek által kialakított immungátakon, majd pedig elpusztítani a sejteket.

A Nutrition and Cancer 2011 januárjában közölte a Virginia Tech tudósainak kutatását, melyben kimutatták, hogy a graviola fitokemikáliái csökkenthetik a mellrák növekedését. A graviola kivonatával táplált egereknél öt hét után a mellrákos daganatokban a protein expresszió jelentős csökkenését tapasztalták. Összességében a graviola kivonat a tumornövekedést 32%-kal csökkentette.

12 októberében a Cancer Letter, a Nebraskai Egyetem Gyógyászati központjának biokémiai és molekuláris biológiával foglalkozó részlegének csapata kimutatta, hogy a graviola kémcsöves vizsgálatokban elpusztította a hasnyálmirigy rákos sejteket mind állatoknál, mind embereknél.

A graviola képes lehet meggátolni a rákos sejtek esetében a jelátvitelt, ezzel párhuzamosan csökkentheti a daganatos megbetegedéseknél a sejtosztódás és -növekedés, valamint az áttétek arányát. Továbbá úgy vélik ,hogy kompatibilis más kezelési módokkal, nagyon jól kiegészítve azokat.

Dr. Hulda Clark könyve, a “Gyógyír mindenféle rákra” felfedi a rák és a paraziták kapcsolatát. A könyvben Dr. Clark azt a következtetést fejtegeti, hogy valamennyi rákos beteg szervezetében találhatók paraziták. A paraziták mérgezik a szervezetet ürülékükkel és vizeletükkel, akkora gyengyülést okozva, hogy a szervezet már nem lesz képes kellő erővel védekezni a rákkal szemben és idővel megadja magát a rákos sejtek támadásainak.

Dr. Clark egy egyedi gyógynövényes kezelési módszert javasol, amely a rák előrehaladását képes lehet meggátolni. Dr. Clark a következőt fogalmazta meg:
A trópusi esőerdőkben nő egy fa, amely szó szerint forradalmasíthatja mindazt, amit az egész világ gondol a rák kezeléséről és a túlélés esélyeiről. Ez a fa a graviola!

A Journal of Natural Products-ban publikáltak egy tanulmányt, melyben azt állították, hogy a graviola kémiai alkotóelemének, az acetogenineknek köszönhetően szelektíven pusztítja a rákos sejteket. A tanulmány szerint bioaktív összetevői miatt a graviola 10.000-szer jobb hatékonysággal, pusztítja a rákos sejteket, mint a kemoterápiás kezelések alapjául szolgáló adriamycin.

FEL A TETEJÉRE
Graviola árak
ÁRAK + VÁSÁRLÁS
Graviola árak és megrendelés 1 perc alatt.
Minden 5. termék után +1 ajándék.

Vélemények a Gravioláról

Rák ellen
„Hello Oscar vagyok és 79 éves. emlékszek még arra, hogy 1945-ben nagyszüleim elmeséltek egy történetet az egyik kollégájukról, akinék rákot állapítottak meg. A férfi érezte magán a betegség jeleit, legyengült, kezdte elhagyni magát. Egyik napról a másikra az illető otthagyta a munkahelyét is, és elhatározta, hogy kerül amibe kerül, de meg meggyógyítja magát. Hónapokra eltűnt. Amikor visszatért, újjongva mesélte mindenkinek, hogy Peruban járt, és a dzsungel mélyén egy ősi törzs egy hatalmas almaszerű gyümölccsel kezelte a tüneteit. A nagyszüleim szeritn a férfi még hosszú-hosszú évekig élt tovább. Manapság egyre többet hallani a gravioláról. Elképzelhető, hogy a történetben említett „titokzatos gyógyszer” nem volt más, mint a graviola?! Kicsit utána néztem, és hát a modern tudomány szerint valóban használható lenne a gyógynövény a rák ellen. Micsoda véletlen!”
Oscar felhasználó» Facebookról
Graviola Centrum © 2010 • 2022