Telefonos Rendelés:
06 70 7733 682

Graviola a vírusok, paraziták és gombák ellen

A trópusokon a graviola fa minden részét, beleértve a fa kérgét, a gyökereit, a gyümölcsét és a gyümölcs magját is felhasználták természetes gyógyszerként. Általában a gyümölcsöt, gyümölcslevet és a fa levelét használták paraziták és férgek ellen, lázcsillapításhoz, valamint hasmenés ellen.

A zúzott magokat a szervezetben és a test felszínén élősködő paraziták, fejtetvek, férgek ellen alkalmazták. A gyökereknek pedig nyugtató, görcsoldó és vérnyomáscsökkentő hatást tulajdonítanak.

Az 1940-es évektől kezdve a modern orvostudomány kísérleteinek sora igazolta már, hogy a graviola valóban sokat tehet a szervezet egészségéért, különösképpen a vírusok, paraziták, baktériumok és gombás fertőzések esetén.

Graviola gyümölcsAz 1970-ben és ’71-ben, egy év alatt 20 graviola kutatást végeztek az Egyesült Államokban. A gyümölcs vírusellenes hatásinak bebizonyítása mellett a kutatók megállapították, hogy a graviola nem csupán erősíti az immunrendszert, hanem szellemileg és fizikailag egyaránt feltölt energiával

A graviolát hagyományosan használják antibakteriális szerként mind külsőleg, mind pedig belsőleg. A bőr felületét megtámadó baktériumok és paraziták ellen, fertőtlenítőként valamint sebkezelőként is alkalamzható.
A graviola külsőleg kitűnően erősíti és táplálja a hajhagymákat és a fejbőrt is.
A gravioláról tudni kell, hogy hatásos szájüregi fertőzések ellen is.

A graviola gyümölcsében, a szúrszopban, jelen lévő természetes tápanyagok, a vitaminok, aminosavak, esszenciális zsírsavak és antioxidánsok egyaránt antivirális és antibakteriális hatásokat kölcsönöznek a gyümölcsnek.

A C-vitamin nélkülözhetetlen vitamin az egészség szempontjából, antioxidáns hatásának köszönhetően pedig hasznos a sejtek és az immunrendszer számára

Az aszkorbinsav növeli az antioxidánsok szintjét a szervezetben, az antioxidánsok pedig köztudottan szembeszállnak a kártékony szabadgyökökkel. A szúrszop így számos fertőzést és betegséget segít „sakkban tartani.

A graviolában található anyagok fokozzák az immunrendszer működését, valamint sejt és molekuláris szinten egyaránt kifejtik hatásaikat.

Az ’Annonaceous acetogeninek’ felfedezése a graviolában felértékelte a növény antivirális hatásait. Az acetogeninek az annónafélék családjának jellegzetes hosszú láncú zsírsav-származékai. Az orvostudomány forradalmi felfedezésnek tulajdonítja, hogy sikerült kiismerni az acetogenineket.
Az egyedi zsírsav-származékok sajátossága ugyanis, hogy erős rákellenes hatásúak. Tudjon meg többet a graviola rákellenes szerepéről.

 
Graviola vírusok ellen

A Memorial Sloan-Kettering Cancer Center-ben elvégzett kísérletek igazolták a graviola antivirális, antibakteriális és gombaölő hatásait.
A herpes simplex vírus ellen
tökéletes ellenszernek bizonyult a graviola.

Lana Dvorkin és Julia S. Whelan amerikai kutatók felülvizsgálták a graviola gyógynövény kivonatának fertőző betegségek elleni használatáról szóló korábbi feljegyzéseket és vizsgálatokat. Értékelésüket 2008-ban a Journal of Dietary Supplements-ben tették közé. Két in vitro kísérletben mutatták ki a graviola hatékonyságát különböző mikrobák és paraziták ellen. A graviolát különösen hatékonynak találták:

  • ’Leishmania braziliensis’ és ’Leishmania panamensis’ (mindkettő olyan élősködő, mely különösképpen a trópusi és szuptrópusi éghajlaton okoz  többszörös, csomós bőrelváltozást, és csökkentett immunválaszt váltanak ki a szervezetben),
  • ’Nippostrongylus braziliensis’ (parazita bélféreg, magyarul: „fonaféreg”),
  • ’Artemia salina’ (sóféreg),
  • ’Trichomonas vaginalis’ (nőknél és férfiaknál egyaránt a szexuális betegségeket világszerte az egyik leggyakrabban okozó parazita),
  • valamint ’Herpes simplex’ (herpeszvírus) vírus ellen.
FEL A TETEJÉRE
Graviola ár
ÁRAK + VÁSÁRLÁS
Graviola árak és megrendelés 1 perc alatt.
Minden 5. termék után +1 ajándék.

Vélemények a Gravioláról

Légúti megbetegedés
„Hiszek abban, hogy a graviolával leküzdhető számos légúti -, vagy lázzal járó betegség. A nővérem Brazíliában él, én Európában. Ő tanácsolta, hogy próbáljak beszerezni graviola kivonatokat, hiszen Ők otthon ezt használják a betegségek megelőzésére és kezelésére.”
Charo Baru» Brazília
Graviola Centrum © 2010 • 2021